Din påmelding

Du har ingen produkter i handlekurven.

Lånekassen / CSN

Brønnteknikk VG2 og Akvakultur VG2 er de eneste av våre kurs som kvalifiserer til studiestøtte.
– Norske studenter kan søke stipend og lån fra Lånekassen.
– Svenske studenter kan søke fra Centrala studiestödnämnden (CSN).

Påmelding til Brønnteknikk / Akvakultur med Lånekassen

1. Meld deg på Brønnteknikk VG2 eller Akvakultur VG2.
Klikk på den datoen du ønsker, og trykk så «Gå til påmeldingsskjema».

2. Velg faktura som betalingsmetode.
Du vil innen to virkedager motta kursbekreftelse og kursinformasjon.
Vi sender to fakturaer: En på 5 000,– som er en forskuddsbetaling som må betales innen 14 dager,
og én på resterende beløp som betales når du mottar støtten fra Lånekassen.

3. Søk lån hos Lånekassen.

4. Støtten fra Lånekassen utbetales etter første nettbaserte samling.

Slik søker du støtte hos Lånekassen

Steg 1. Gå til Lånekassen.no – Søknad for universitet og høgskole.

– Velg: «Gå til søknaden» hvis du søker før 15 mars.
– Velg: «Noen kan fremdeles søke» hvis du søker etter 15 mars.
BILDE
Logg inn på lånekassen.no

Steg 2. Logg deg inn med BankID

Steg 3. Fyll ut skjemaet slik:

BILDE

Steg 4. Opplysninger og utdanningen din.

– Velg: «Exsto offshoreutdanning» som lærested.
– Velg: «Brønnteknikk Vg2, individuell start- og sluttdato» eller «Akvakultur Vg2» og ønsket semester.
BILDE

Steg 5. Søknadsperiode.

– Legg inn måned og år du skal avslutte kurset.
– Velg: «Høst» eller «Vår». Skal du gå lenger enn 1 semester, så velger du «Velg alle».
BILDE

Steg 6. Fulltid eller deltid.

– Velg «Fulltid» (Vilkår)
– Velg «Lån og Stipend». Her kan du velge om du vil få maksimalt av det Lånekassen kan gi,
eller du kan velge begrenset å bare søke om kursavgiften for Brønnteknikk eller Akvakultur kurset.
Her kan du også lese mer om Stipend og lån for de over 30 år.

BILDE

Vanlige spørsmål

• Når får jeg utbetalt støtten fra Lånekassen?
  • Lånekassen krever at vi registrerer oppmøte. Så etter du har deltatt på samling via Zoom vil vi registrere at du har møtt opp og startet undervisningen.
    Det tar ca 7-14 dager etter oppmøte er registrert.